Acasă > Cerere de Ofertă
 

Cerere de Ofertă


Unde eşti?

Cine eşti?

Cum te ajutăm?

Deşeuri menajare amestecate, deşeuri menajere provenite din industrie, comerţ, instituţii.
Deşeuri menajare amestecate, deşeuri menajere provenite din industrie, comerţ, instituţii.
Hârtie, carton, plastic, PET, sticlă, aluminiu, DEEE, anvelope, fier.
Deşeuri din construcţii, deşeuri grele provenite din alte activităţi.
Curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice – artere principale și secundare, trotuare, refugii și stații RATB, menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau de îngheț, prin împrăștierea de material antiderapant pe suprafaţa părţii carosabile.
Oferim servicii de vidanjare fose septice, bazine, reziduri menajere. Contactati-ne pentru orice tip de vidanjare si vom veni imediat in intampinarea dumneavoastra cu oferta noastra.
În funcţie de spaţiul pe care îl deţii, în urma unei întâlniri, un agent va întocmi cea mai economică şi eficientă ofertă.
Executam servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la cerere impotriva tuturor tipurilor de daunatori: gandaci, soareci, insecte, tantari.
Executam curatarea canalizarilor exterioare si interioare, toalete ecologice, haznale

Numele tău:

Telefon:

E-mail:

Code:

S.C. RER Ecologic Service Buzău SA administrează în condiţii de siguranţă datele personale pe care ni le furnizaţi. Colectarea datelor se face doar pentru contactarea dumneavoastra (prin email, sms-uri sau telefon) în legătură cu sesizarea dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001 beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată de către S.C. RER Ecologic Service Buzău SA la sediul din Buzău, Str. Unirii, bloc 4B, parter, cod 120279. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.