Acasă > Despre Noi > Istorie RER Buzău
 

Istorie RER Buzău 
S.C. RER Ecologic Service Buzău S.A. a luat fiinţă în anul 1995.Societatea face parte din grupul de firme RER – RECUPERARE ECOLOGICĂ ŞI RECICLARE, grup care din iulie 2000 a preluat întreaga activitate a concernului RWE A.G. în domeniul salubrizării menajere şi stradale din România, fiind una dintre cele mai vechi companii ale prestigiosului grup RER Recuperare Ecologică şi Reciclare România.

 

Grupul RER este mai mult decât un simplu conglomerat de companii de salubrizare, el reprezintă chintesenţa profesionalismului membrilor echipei, aflaţi într-un proces continuu de acumulare. El este un standard al calităţii serviciilor, al investiţiilor în tehnologii “environmental friendly”, a inovaţiei continue şi a anticipării nevoilor societăţii, un răspuns la necesitatea de a asigura un standard al curăţeniei în comunităţile în care activează, de a modela şi dezvolta spaţiile verzi, de a introduce standardele europene de management al calităţii în serviciile destinate nevoilor cetăţenilor. El are o viziune integratoare fundamentată pe criterii de performanţă, obiectivele principale fiind satisfacerea nevoilor beneficiarilor şi dezvoltarea durabilă a mediului în care trăim.

 

Fiecare acţiune a Grupului RER este întemeiată pe valori a căror semnificaţie reprezintă un mod de acţiune şi un standard al conduitei noastre, caracterizată prin promptitudine, seriozitate, management strategic, anticiparea necesităţilor beneficiarilor, servicii într-o continuă perfecţionare, transparenţă în relaţiile cu clienţii, autorităţile publice şi cu mass media.

 

În timp, societatea a cunoscut o dezvoltare continuă. Pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri am modernizat şi continuăm să modernizăm parcul de utilaje cu care operăm, ne preocupăm de creşterea gradului de calificare a angajaţilor, astfel încât să creştem calitatea serviciilor prestate.

 

Noi asigurăm gestionarea corectă a deşeurilor, în conformitate cu normele europene în vigoare, ţinând în acelaşi timp cont de un alt aspect important al activităţilor noastre, protecţia mediului şi educarea populaţiei în spiritul grijii faţă de mediul înconjurător.

 

Sistemul de management integrat implementat în cadrul companiei noastre este certificat de TÜV Rheinland InterCert.

 

Prin tot ceea ce facem dorim să venim în sprijinul dumneavoastră, pentru că noi suntem „Soluţia pentru curăţenia oraşului tău”